TECHNOLOGIE VOOR SLIMMERE ZORG

Technologie voor Slimmere Zorg

Bij Mobilab & Care willen we ervoor zorgen dat ieders levenskwaliteit optimaal is. Door onze expertises op verschillende technologische gebieden zoals artificial intelligence, monitoringsystemen, 3D-scan en print, robotica, biomechanische testen… kunnen we praktisch toepasbare innovaties onderzoeken, ontwikkelen en testen om te gebruiken in de zorgsector.

We zetten technologie dus in om de zorg slimmer te maken. Dit kan door bijvoorbeeld een actief exoskeleton aan te bieden dat CVA patiënten ondersteunt bij revalidatie-oefeningen of door een app te creëren die hartfalenpatiënten opvolgt en begeleidt.

Een van onze twee missies is dus: technologie voor slimmere zorg. De zorg versterken door onze technologische vernieuwingen, die extra mogelijkheden en ondersteuning bieden, zonder af te doen aan de bestaande zorg.

We zetten deze expertise in voor de ontwikkeling van eigen prototypes alsook ter ondersteuning van bedrijfsinnovaties voor de zorgsector en innovatie in onderwijs. Zo helpen we bijvoorbeeld orthopedische bedrijven om hun hulpmiddelen beter af te stemmen op patiënten door uitgebreide en gecontroleerde testing in ons bewegingslabo.